Buurtvereniging
Tuetsloe
Lochem
www.tuetsloe.nl

Tuetsloe Nieuws

2022

Na 2x uitstel kon gisteren, bij prachtig weer, onze jaarlijkse Fietstocht worden gehouden. Gerrit Meutstege heeft ons getrakteerd op een prachtige route met diverse stops, waar iedereen aan spelletjes zoals sjoelen, darten, busgooien en biljart konden meedoen. Eindstop was weer bij Bousema waar een aktieve middag werd besloten met een gezellig samenzijn. Kortom het was weer hartstikke gezellig!

Algemene Jaarvergadering 2022

De Algemene Jaarvergadering kon eindelijk na 2 jaar weer worden gehouden. Voorzitter H. Jansen verwelkomde alle aanwezigen en hoopte de pandemie-periode achter ons te laten om ook binnen Tuetsloe weer aktiviteiten te kunnen doen. Na de verplichte onderdelen van de Agenda werd afscheid genomen van een 3 tal bestuursleden.
Mvr. B. Antvelink, mvr. A. Huidink en Dhr. D. Rattink namen afscheid. Allen kregen een mooi boeket tulpen als dank. Tevens werd afscheid genomen van de aktiviteiten commissie in de persoon van G. Meutstege. Ook hem werd een bos tulpen als dank overhandigd.
Nieuw in het bestuur zijn gekozen mvr. J. Prummel en dhr. J. Scholtens.
Na de pauze werd de vergadering geinformeerd door een woordvoerder van Circulus. Hij gaf informatie over het "reilen en zeilen" van dit gemeentelijke bedrijf, over o.a. het groenbeheer.
Hieruit bleek al wel dat de communicatie tussen Circules en bewoners nog niet op één lijn zitten!

2021

2020

2019

2018