U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Tuetsloe Nieuws

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Namens het bestuur van Buurtvereniging Tuetsloe, wens ik jullie een goed maar vooral gezond 2021!

 

In de eerdere bijlage Brief van De Tusselerhof vinden jullie tevens de brief van Tusselerhof betreffende maaltijd service. De huidige menu cyclus hebben wij niet in ons bezit. Ik neem aan dat de meneer/mevrouw van het Grand café hier meer over kan verstrekken. Het telefoonnummer staat vermeldt in de brief.

 

Nu maar hopen dat we dit jaar snel weer naar het “ oude “ normaal mogen gaan, zodat wij als Buurtvereniging onze jaarlijkse activiteiten op kunnen pakken. Hopelijk tot snel!

 

Met vriendelijke groet,

Daniël Rattink
Secretaris

 

 

 december 2020 Jaargang 22, Nr.5

 

Brief van De Tusselerhof (ingezonden)   Menucyclus.

 

Nieuwbouw Tusselerhof & Tusselerstaete officieel geopend 10-10-2020

Vandaag zijn in Lochem zorglocatie Tusselerhof en woonlocatie Tusselerstaete feestelijk geopend. In verband met corona vond de opening geheel virtueel plaats. Via een live verbinding konden bewoners, mantelzorgers, buren, vrijwilligers en andere betrokkenen bij de nieuwbouw een klassiek concert door het Nederlands Barok Consort bijwonen. Als naaste buur kunt u via de deze link aanklikken voor een video van de nieuwe leefomgeving!

 

 

 oktober 2020 Jaargang 22, Nr.4

 

 

 juni 2020 Jaargang 22, Nr.3

 

 

  april 2020 Jaargang 22, Nr.2 

 

 

  maart 2020 Jaargang 22, Nr.1 


Nieuws over Tusselerhof                                        

                                                                                                         Lochem  4 maart 2020.


Aan de buurtbewoners van Tusseler.

Zoals u hebt kunnen zien gaat de bouw van het nieuwe Tusselerhof voorspoedig.
In de eerste helft van september hopen we te verhuizen.

Ondanks dat we het op onze tijdelijke plek aan de Bosweg in het pand van St. Jozef erg naar onze zin hebben, verheugen we ons op het nieuwe gebouw op de vertrouwde plek in de vertrouwde buurt!


De plannen voor het terrein rondom het gebouw zijn nog niet helemaal rond. 

Zodra we meer duidelijkheid hebben, zullen we u hierover informeren.

We zullen tegen die tijd een informatie bijeenkomst organiseren waarin we dan ook meer kunnen vertellen over de verhuisplanning, bewonersgroepen die komen wonen in de locatie, etc.
zodra we een datum weten voor de bijeenkomst zullen we deze via deze website met u delen.

 

Mochten er tussentijds nog andere belangrijke zaken zijn , zullen wij u dit doorgeven via de website.

 

Hartelijke groet, namens het locatie team

Coryne Noordhoek

locatiemanager Tusselerhof

  

Algemene Leden Vergadering Tuetsloe  29-01-2020

 De jaarlijkse ALV  werd dit jaar weer bij CR Bousema gehouden. Na het openingswoord van voorzitter Henny, werden in vlot tempo de Jaarverslagen van de Secretaresse & de Penningmeesteres door genomen. De Jubileum-avond in verband met het 35 jarig bestaan van de vereniging was een hoogtepunt.
Ook de controle op de Financiën door de Kascommissie werd in orde bevonden. Tot nieuw lid van deze commissie werd benoemd dhr. D. v. Altena.
Binnen het bestuur werd afscheid genomen van Chris v.d. Waarde & Greta Meutstege. Beiden werden door de voorzitter middels een bloemstuk bedankt voor al hun inzet voor Tuetsloe. Als nieuw in het bestuur, met algehele instemming, werden gekozen Marian Vlaswinkel (Algemeen)  en Daniel Rattink (secretaris).
Bij de Rondvraag vroeg Albert Meijer aandacht voor de 24 uurs wandeling Samenloop voor Hoop ten behoeve van het KWF. Deze wordt gehouden in Eefde op 11 & 12 juli a.s.

Na de pauze heeft Mirjam v. Velzen een toelìchting gegeven op het ontstaan van de Naam van de wijk Tusseler!     Zij dook hiervoor in de archieven van het Stadsarchief in Zutphen. Het bleek dat sinds de  70'er jaren door de gemeente pas besloten is de gehele wijk Tusseler te benoemen. 

 

 

 

 

 

 

  

Januari 2020

De Buurt AED, welke met hulp van allerhande donaties binnen de wijk Tusseler werden ingebracht, hangt inmiddels keurig op zijn plek! Net naast de ingang bij CR BOUSEMA !! Een aanwinst voor alle inwoners van het Tusseler en natuurlijk ook voor eventuele bezoekers hier!!